The Donut Battle

 
Det finns flera donuts kedjor i Japan. Vissa som jag även vet finns utomlands. En av dessa är en kedja som heter Mister Donut och som jag själv hängde väldigt mycket på förut så donutsen inte bara är goda utan också ganska billiga och beställer man vanligt kokkaffe så får man gratis påtår så många gånger man vill! 
 
På senaste tiden så har även kiosker så som 7eleven också börjat försöka ta sig in i kafébranchen. Japan som så länge en kan nämnas haft can-coffe(缶コーヒー) i sina automater(自動販売機) runtom i stan. Alltså varmt kaffe i små läskeburkar (ca 150 ml) men nu så kan man, som vi i Sverige alltid gjort, köpa gott nybryggt kaffe även i kioskerna. Detta sedan något år eller två tillbaka men det räckte inte för 7eleven. De ville gå nästa steg och inte bara sälja nybryggt gott kaffe utan också goda nyfriterade donuts! 
 
Dock blev det ett väldigt liv när 7eleven släppte sina nya donuts så de är i princip kopior av Mister Donuts klassiker. Hur kan de äns ha rättigheterna att släppa dessa donuts? Vad vill de säga med detta? De måste ju ha insett likheten..? Och den största frågan av alla, Vilken av de två kedjornas donuts är egentligen godast?

Någon som tog reda på detta var en så kallad YouTuber, en kille som livnär sig på att göra (i det här fallet) roliga videos på YouTube. Så här har ni resultatet enligt Seto Koji!
 
 
För den som inte förstod eller inte orkade kolla på hela videon, gamla goa Mister Donuts vann! 
Vilket känns skönt då de ju faktiskt är en donutsspecialist. 
1 linn:

skriven

Kolla gärna in mitt senaste inlägg '' att göra slut med en vän'' kram :)

2 Elin Gåhlin:

skriven

Har faktisk aldrig ätit Donut förut! Men ser riktigt gott ut!:)

Svar: Då får du ta och göra det nån gång för är verkligen himla gott! :D
Elvira - エビ

Kommentera här: