God Jul

Ja egentligen så var det ju jul för två dar sen men jag skickar en liten sen julhälsning till er alla. Jag har sedan jag kommit tillbaka till Sverige bara tagit det lugnt och kopplat av de flesta bestyren. För att inte helt släppa Japan så lagade jag för några dagar sen en japansk maträtt. De japanska pannkakorna som heter Okonomiyaki. Namnet betyder egentligen att man steker det man föredrar så man kan alltså slänga i lite vad man känner för och de är hyffsat lätta att göra!
 
 
 
Förrutom japansk mat så har jag även ägnat mig åt annat japan relaterat, nämligen Mattias! Ja det tog ca 5 dar innan vi träffades igen ;) Dock var det kul att få träffas i Sverige för första gången. Vi åkte till min kära moster, åt lite mat och spelade spel och hade allmänt trevligt!
 
 
 
En sak som jag har saknat i Japan är katter! Inte bara mina egna katter utan över huvud taget, att få krama om en liten mysig pälsboll. Detta är något som jag nästan fyllt mitt lystmäte av här nere i skåne då det funnits gott om den varan :D