Känslomässigt utmattad

Och detta på ett possitivt sätt! För idag har vi varit på lågstadieskolan som jag berättade förut om att vi skulle till. På vägen dit så var vi alla rätt så nervösa. Hur vi skulle lyckas få barnen att det vi berättade om våra länder var intressant och roligt. Men precis som våra lärare sagt så fanns det ju en stor sannolikhet att barnen var mycket mer nervösa än oss, och vi hade dessutom fått höra från våra lärare att nästan varje år så finns det några utbytestudenter som misslyckas med sina presentationer då barnen blir lite för nervösa för att riktigt kunna ge någon respons. Hihi
 
När vi kom in i skolans gympasal så satt barnen i strikte led och väntade. Stora ögon och en spänd stämning i luften. Vi blev uppdelade och fick sedan en grupp med barn var. Jag var ensam med fyra barn och tänkte att det kanske skulle bli lite svårt då de flesta andra var två ovh två med tre barn i sina grupper. 
 
Men det gick så bra! Man förstod att detta var en stor grej för dem och de hade förberett en massa med saker de skulle introducera till oss. Efter att vi hälsat så frågade de direkt hur man säger hej på svenska. 
''Va, visste ni att jag var från Sverige?''
''Ja'', svarade de med små nickningar. De hade alltså redan sökt upp lite information om Sverige och skrivit ner frågor det skulle ställa. För varje ny grej de presenterade så var det en av de som öppnade sin lilla skrivplatta de hade runt halsen och läste upp en text om vad det brukar göra i de olika klassrummen. De hade en nogran liten ledare, en liten flicka som tog sin uppgift på största allvar, såg till att gruppen var samlad och gick före och guidade. De var så otroligt söta hela bunten på sina egna som sätt. Jag ville bara krama om dem och pussa på dem!! Vilket förstås inte går för sig, det är förmodligen därför jag är så utmattad nu också, all kraft som gick åt att kontrollera mig själv ;)
 
Jag är så himla glad att jag har fått den här chansen. Det har varit en så himla fin upplevelse som jag alldrig kommer glömma!
 
Min teckningssamling växer! :D Kollar på dessa varje morgon och blir på glatt humör!