Sista dagen

Idag har dett varit Yumes sista dag som student/arbetslös, imorgon den första april så är det dags för honom att sätta på sig kostymen och blir en kontorsarbetande medborgare. Stort!
 
Bild tagen ifrån studenten. Stilig om ni frågar mig! ^-^
 
 
 
Så vad gjorde vi under denna sista fria dag?? Haha, nä så illa är inte jobbförhållanden längre i Japan men det är klart att det kommer att bli stor skillnad. Fram till nu så har särskillt Yume haft en massa ledig tid och vi har hunnit ha mycket tid att göra roliga saker och nu kommer den tiden att bli betydligt mindra för oss båda. Dock så ska vi båda syssla med saker vi är mycket intresserade av så det kommer nog vara kul ändå!
 
I alla fall så åkte vi till Asakusa som närmast kan gärmföras med Gamla stan i Stockholm :) Men förutom en massa gamla byggnader så har även en av de stora ölföretagen sitt kontor där. Och det är.... Format som ett ölglas!!! Med skum på toppen! Vad det är för företag som sköter sin business där kan ju inte bli mer självklart!
 
 
 
Träffade även på en katt som verkade blind på ena ögat men så himla fin ändå!
 
 
 
Sedan måste jag bara bjuda på ännu flera körsbärsblommor, dessa tagna utanför mitt jobb. Ja det kommer nog bli en hel del liknande bilder de här kommande dagarna, det går inte riktigt att undvika! Nu är verkligen våren här! Och förutom körsbärsblommorna så är alla turisterna (som är här för att titta på körsbärsblommorna) ett tydligt tecken! ;)
 
 
 
 
Hoppas ni haft en fin dag!