Nu flyttar vi!!!!
Ja nu är det äntligen, äntligen dags! 
I helgen så flyttar vi!!! Wiihooo!!! 

Nästan alla lådor är flyttade, alla papper och betalningar är avklarade! Det är inte så långt vi flyttar, men det kommer göra en stor skillnad på både när det kommer till acess och området i sig! Jag kan inte hålla nig längre, vill flytta in NU på en gång!!! Men får vänta tills på måndag morgon då flyktbilen kommer! I Japan är det sällan man gör själva förflyttningen själv, i vissa fall finns det även ställen som packar grejerna åt en! Men då det är högsäsong på flyttar just nu så var flyttfirman vi valde (då den va billigast) upptagen hela helgen, men på måndag så smäller det!  

Det är lite lustigt nästan i Japan har man två tider på året, 1 på våren och 2 på hösten då folk flyttar väldigt mycket. På våren är det som värst då folk som tagit studenten flyttar hemifrån eller folk som börjar i skolan långt bort ifrån familjen. På hösten så är det tydligen många jobb förflyttningen, man flyttas ifrån ett kontor till ett annat och så vidare. För oss var det bara en slump att vi flyttade in på hösten för två år sen, och nu hade det kontraktet gått ut, plus att jag inte är något större fan av det området bor i just nu.. 

Så nu blir det flytt! Och imorgon ska vi till Ikea! Det har tydligen en laxkampang just nu som jag hoppas få ta del av ;) 


Update: bild på vägen till Ikea ;) 

Kram till er!