Takoyaki party!

I lördags efter skolannoch jobb så mötte jag upp med min fina pojkvän, Ronja och An för en eftermiddag och kväll av dubbeldejtande ;D 

Vi gick och så den nya Disney filmen Zootopia, som va både hade en mycket viktigt sensmoral om att racism är dåligt, presenterat på ett lätt förstått sätt för barn och så va den jätte rolig, satt pch skrattade högt i biosalongen (hehe, det är ju inte så många som skrattar högt på bio i Japan, man ska ju tänka på sina medtittare osv men den va ju så söt och kul!). För er som inte sett den så rekommenderar jag starkt att ni tar med er närmsta unge och går och ser den ! ;)
Det va Ans och Ronjas första gång att göra Takoyaki själva, men de va jätte duktiga och det blev lika gott som alltid :D  På sista tiden så har jag varit dålig på att ta bilder på allt jag gör, förutom i skolan. Så här får ni lite bilder på vad jag gör just nu! Sitter som i en bod med massa gasplattor och färgar varpen till mitt ena vävprojekt samtidigt som jag väver en provbit på min lilla vävram :) Life of en textilstudent liksom ;) 


Oh! Så har jag ett litet roligt inlägg på gång med tillhörande video, så stay tuned!