Första Augusti 森と花火大会

 
I lördags var det varmt. Väldigt, väldigt varmt. Termometern visade på 31 grader men enligt min väder-app så skulle det kännas som 41 grader... Appen hade rätt till 100 procent. 
 
Men trots detta hade Natsuko och jag vår dejt redan inplanerad och vi ändrade inte på några av aktiviteterna! 
 
Så vi begav oss mot Kanagawa prefekturen för en picknick i skogen! Väl inne bland träden så var det svalare och vi åt våra medköpta sushiluncher innan vi gick på upptäcksfärd! 
 

Torkar svetten efter fikapausen ;)  


Det vi båda, men framför allt Natsuko hade som sin höjdpunkt på dagen var när vi kom till en liten sjö med helt enorma grodyngel i! Sjön var i en sval dal och måste därför ligga nästan 1,5 månad sent i utvecklingen av både djur och natur! 
 
Kan ni utskilja dem? :) 
 Efter utflykten till skogen så begav vi oss iväg till nästa äventyr, fyrverkeri festival!!! 
 


En välkänd festival vid Edogawa floden. Dock var det min första gång och jag var mycket nöjd efteråt! Det var färre folk och en bättre plats, så man hade både gott om sittplats och kunde se fyrverkerierna 10 gånger bättre än vid Sumidagawa floden!!! 
 
På vägen dit bredde matmarknaden ut sig och vi handlade middag att äta medan vi väntade på att fyrverkerierna skulle starta! 
 


 
 
En aning platta bläckfiskbollar (たこ焼き) men fortfarande väldigt goda! Månen var nästan mer imponerande än själva fyrverkerierna i sina röda skrud! ;) Mount Fuji fyrverkeri!!!
 


På vägen tillbaka blev det ananas på pinne för att få energi att ta oss hem efter denna varma men händelserika dag :) 
  
1 Sarah Sjöstedt:

skriven

Gud då underbart det ser ut! Får en att längta tillbaka som en tok. Bara 93 dagar kvar :P Ser ut som ni har haft en helt fantastisk dag och kväll. Njut av tiden i Japan. Det är ett underbart land <3

Svar: Underbart men väldigt varmt! :) Ja det är ett fantastiskt land och en underbar stad, har inte tröttnat än efter min 3 år här :) Hoppas du får det fint när du kommer hit! ^^
Elvira - エビ

2 Robex Lundgren:

skriven

coolt

Svar: Tackar! :D
Elvira - エビ

3 marbellaochmode:

skriven

vad häftigt och bo i japan!!

Svar: Hihi jo det är ganska spännande faktiskt! Trots att det nu har gått några år ^^
Elvira - エビ

Kommentera här: