Glad första december!

Ja nu är klockan precis över tolv här på andra sidan jordklotet och det har alltså blivit december! Här är det som om jag har nämnt tidigare ganska kyligt men såklart ingen snö och inte nollgrdigt heller, trotts detta har jag mer julkänsla än vad jag brukar ha! Jag antar att de är bra på att göra reklam här i Japan ;) 
 
Lyckades äntligen ta en bild på skolans julgran ( som min kamera kunde läsa denna gång..) !
 
 
Som planerat så åkte jag, min amerikanska vän Sean, och min kinesiska vän Ken hem till Mattias där vi snackade och lyssnade på musik medans Sean i tur och ordning klippte våra hår! 
 
 
Näste man till rakning! ;)
 
 
Ken jobbar på 7-eleven och tipsade om detta lilla bakverk!
 
 
Senare gick vi en promenad och tog sedan ett av de sista tågen hem. På det första tåget vi skulle ta så var det dock bara jag som lyckades klämma mig på, man blir lite av ett proffs på det efter att ha bott här ett tag! Detta med att klämma sig på tågen är förresten inte alls så traumatiskt som de gärna gör det i inslag om Tokyo, har man dessutom tur att gå av på en str station så är det inga problem överhuvudtaget! :) Så nu sitter jag hemma och drar fingrarna genom mitt silkeslena hår, inget går väl upp mot den känslan, nyklippt! :D
 
Julpynt i en park vi gick förbi!
 
 
Kram!

upp och ner

Det är fantastiskt hur fort en alldeles lugn vecka helt plötsligt kan byta riktning och bli kaosartad. Jag har väl det mesta under kontroll men blir ändå lite förundrad över detta faktum...
 
Kan berätta att jag har filmat lite vid olika tillfällen och tänkte sätta ihop detta till ett litet bild(film)spel här på bloggen, så småningom. Har inte riktigt haft tid eller ork att sätta mig in i något filmklippande, även ifall det kanske visar sig vara jätte enkelt. 
 
Imorgon har hag ett stort prov och på fredag ska jag med största sannolikhet hem till Mattias för att bli klippt av vår kompis Sean som jobbade på en barber shop i New York innan han kom till Tokyo. Sen blir det att göra stan med min svenska kompis Nathalie på lördag! Vi får se om allt löser sig tills dess.
 
Idag när jag kom till skolan så hade skolan fixat en julgran! Dock så blev det nåt fel på bilden som min kamera tg av den så kameran kan inte läsa bilden, så...
 
Ni får en liten bild på en av väggarna i mitt rum istället!
 
Massa foton på nära och kära :)
 
 
 
Haha + en bild på mig och/på min nya matta! Bara en larvig bild alltså :P
 
 
 
Kram till er!

Once a month

Så ofta har min mamma bestämt sig för att skicka ett paket på posten till lilla mig! I paketen så har hon stoppat ner lite småsaker + min favorit tjejtidning! Cosmopolitan! Det som står i tidningen är väl inte alltid så vettigt men är ändå väldigt rligt att läsa! En riktigt liten mysstund tillsammans med pepparkakor! Vilket jag alltså också fick med i paketet den här gången. Inte nog med att det är juletider snart och att pepparkakor hör till, utan jag kan nog lugnt säga att jag äter pepparkakor året om! Om det finns vill säga. Så himla gott!
 
Förutom tidningen och pepparkakorna så hade hon gjort en egen kalender till mig!
 
 
Pepparkakor! Nej de var inte hela men sååå goda!
 
 
Förutom mina älskade pepparkakor så har jag även köpt ett par kakor här i japan som smakar precis som knäck! Så nu klarar jag mig på den fronten ett tag fram över ;)
 
 
Tack lilla mamma!