The time I have is not enough!

只今、色々の準備中! 土曜日はスウェーデンへ帰るし、毎日バイトで忙しいからブログはちょっと無視されちゃった… とりあえず最近やった事の写真を載せようと思いまーす!この間は彼氏君が花札を買った。ちょっと前クラスメートがサマー•ウォーズっていうアニメを貸してくれた以来、花札をやりたかった。アニメの主人公がやってるから[あの花札は何かな~]と思ってた wwやっとやってみったらとても楽しかった! 彼氏にも何回勝ったし! フー!
Jag jobbar och packar, spronger hit och dit. Resultatet inläggen jag jade tänkt puplicera blir lite försenade men jag tänkte i alla falll bjuda på några bilder ifrån senaste tiden!
Jag fick låna en animerad film ifrån en klasskompis för en tid sedan, Summer Wars heter den och är japansk. All i klassen hade sett den förutom jag så då var min klassis så snäll att fråga mig om jag ville låna den! I filmen så spelar huvudpersonen detta gamla japanska kortspel kallat Hanafuda. Hana fuda betyder bokstavligen blommkort men syftar egentligen på årstider/månader. Genom att blommorna som blommar är olika för de olika månaderna. 
Jag har i alla fall velat testa att spela det, vilket jag och Y gjorde idag! Jätte kul tyckte jag som vann de flesta av gångerna :D
大満足! Nybörjar tur eller?
負けず嫌いな方 Jag siktar en dålig förlorare på andra sidan bordet!
 
バイトではブサイクなラテアートをいっぱい作ってる… もっと上手になりたいのに!
Annars har jag mest jobbat på mitt gamla deltidsjobb, caféet. Gjort fula lattar och burit ut mat till hungriga kontorsarbetare, inte så illa faktiskt! ;D
友達とライブ行ってた! なつみが自分の好きな、日本のレゲエバンドを私に紹介してくれた。そして先週渋谷で行われたライブに一緒に行った! 全体的にはあまりライブ行ったことないの上に日本で初ライブとなったけど最高だった!
みんなと一緒に盛り上がって、生の音楽を聞けるなんて素晴らしい!
Förra veckan så var jag också på min första konsert med Natsumi! Hennes favorit reggeaband, en grupp som heter Fireball. Fyra japanska coola snubbar som gör en massa skön musik och desutom va roliga! 
Så sist får ni bilder ifrån det och en låte som jag diggar med dem!