Dag fem!

Igår kväll lämnade vi tillbaka vår lilla bil och fortsätter nu det sista dagarna av vår reda till fots! Fast vi har tagit oss lite hjälp av Okinawas enspårigatåg idag! Den tog oss till ännu en strand och innan det, till en väldigt vacker park i traditionell stil där vi köpte fiskmat och matade karpfiskar och sköldpaddor!
I parken fanns en bro med de kinesiska "års djuren ",eller vad det nu kallas: ) Jag är tupp och Yume apa! Hihi!
Vi gick förbi ett bageri och bestämde oss för att ikväll blir det till att frossa! : DHoppas ni tänker njuta av lördagen!

Hej hopp!

Dag fyra!

Igår åkte vi som jag berättade till ett ananas fält! Fast det var mer som en nökespark där vi åkte genom ananasfälten i en ananasformad bil och sen fick man äta hur mycket ananas man ville!
Sen så sålde de mitt favorit bakverk, som liknar en semla, med ananassmak på krämen! :)Och idag har vi äntligen blåsigt glas! Det var ganska svårt då man bokstavligen måste smida medans järnet (glaset ) är varmt! ;)


Det är ju fredag idag! Vad ska alla göra för nåt kul i helgen? :)

Dag tre!

Idag ska vi om allt går som planerat åka till en ananas plantage! Och så bada lite mer! :D

Här är en bild på akvariet vi var på igår! De hade tre enorma valhajar (som bara äter plankton ) som simmade omkring i en jätte stor tank med måfå massa andra vackra havsdjur, de var riktigt ska söta!
Kakorna nedan är en annan specialité här på Okinawa, de smakar lite som mördegskakor fast de finns med massa olika smaker. Bland annat salt, vilket var riktigt gott! :)Trevlig torsdag till alla!