Inte ensam!

Yume har kommit hem ifrån sin mormor som bor ute på landet, så jag har fått lantliga presenter, honung och äpplen!
Sen har vi ätit vår första middag vid bordet, Yume åt de äckliga jästa soybönorna...
kommer nu ihåg vad de heter? :)

池袋

Trots att det fortfarande är någorlunda varmt här i Tokyo (cirka 25 grader ) så har det helt klart blivit betydligt svalare. Jag vet inte om det är på grund av det eller om det beror på något annat men det känns verkligen att det är höst i luften! När man andas in så kan man känna smaken av röda höstlöv, stickade tröjor och varmt te med kakor. Japp, alla de smakerna! Idag upplevde jag detta i stadsdelen Ikebukuro:
Jag befann mig i Ikebukuro för att shoppa med Ronja. Sist vi var och shoppade så fick jag bara med mig grejer till lägenheten så idag blev det lite grejer till migsjälv ! Mitt i shoppandet så hörde vi hög live-musik som visade sig komma ifrån en brasiliansk parad! Vi fick känna på fjädrarna! Det var en oväntad och helt orolig uppvisning!Nu blir det att kolla på TV och bygga en Billys!

Hej hej!

Nu var det några sen det blev nån uppdatering här på bloggen. Utan internet hemma och jobb och läxor så har det varit lite svårt: )

Idag har det varit en trevlig dag som inte är slut än! Yume har åkt till sin mormor under helgen, samtidigt kommer våra möbler från IKEA! Inga problem! Då bjuder jag in mina tjejer på fixar- och mys-kväll!
Byggaren nummer ett, stort tack till Ronja!
Trevlig fredag till er alla!