Sista dagen

Idag har dett varit Yumes sista dag som student/arbetslös, imorgon den första april så är det dags för honom att sätta på sig kostymen och blir en kontorsarbetande medborgare. Stort!
 
Bild tagen ifrån studenten. Stilig om ni frågar mig! ^-^
 
 
 
Så vad gjorde vi under denna sista fria dag?? Haha, nä så illa är inte jobbförhållanden längre i Japan men det är klart att det kommer att bli stor skillnad. Fram till nu så har särskillt Yume haft en massa ledig tid och vi har hunnit ha mycket tid att göra roliga saker och nu kommer den tiden att bli betydligt mindra för oss båda. Dock så ska vi båda syssla med saker vi är mycket intresserade av så det kommer nog vara kul ändå!
 
I alla fall så åkte vi till Asakusa som närmast kan gärmföras med Gamla stan i Stockholm :) Men förutom en massa gamla byggnader så har även en av de stora ölföretagen sitt kontor där. Och det är.... Format som ett ölglas!!! Med skum på toppen! Vad det är för företag som sköter sin business där kan ju inte bli mer självklart!
 
 
 
Träffade även på en katt som verkade blind på ena ögat men så himla fin ändå!
 
 
 
Sedan måste jag bara bjuda på ännu flera körsbärsblommor, dessa tagna utanför mitt jobb. Ja det kommer nog bli en hel del liknande bilder de här kommande dagarna, det går inte riktigt att undvika! Nu är verkligen våren här! Och förutom körsbärsblommorna så är alla turisterna (som är här för att titta på körsbärsblommorna) ett tydligt tecken! ;)
 
 
 
 
Hoppas ni haft en fin dag!

Första partykvällen på länge!

Igår så var jag som sagt ute på kvällsäventyr. Först och främst så firade vi Shane som fyllde år! Shane som från början är ifrån Argentina hade bokat bord åt oss på en spansk izakaya med jätte god mat. Izakaya är för att förenkla det så är det pubar, men med mycket mer fokus på maten än på västvärldens pubar. Det är inga helrätter som kommer in utan mat i små mängder som alla kan dela på! :) Det var hur som helst väldigt kul och min spanska kompis Marc gav maten godkänt så då vet man ju att det förutom att vara gått också var äkta!
 
 
 
Efter detta så tog de flesta i vår lilla grupp våra partysugna kroppar till Roppongi, ett av de stora klubb-distrikten i Tokyo. Detta för att fira att Yume och hans kompisar tagit studenten ifrån univeristet. Förståss så fortsatte vi att fira Shane också så det var en massa firande på gång och alla va glada! ^_^
 
Har tyvärr inga vidare bilder ifrån kvällen men kul var det i alla fall, idag ha jag till och med fått träningvärk i benen från allt dansande...
 
 
Trodde inte att jag skulle få plats på bilden så jag slängde mig i min Kompis Kathryns knä ;) Inte för att reultatet blev något vidare...
 
 
 
 
En av anledningarna till att jag inte går ut och festar så ofta är framför allt för att tågen slutar runt 12 tiden och sen har man inget annat val än att festa enda fram tills på morgonkvisten. Och ärligt talat, vem orkar med det? Inte Yume, Shane, Ronja och jag i alla fall! Efter några timmars dansande så tog vi en taxi hem till mig och Y där vi kollapsade och sov fram till lunch tid! 
 
Och då var vi ju såklart hungriga som små vargar och bestämde oss genast för att sätta igång med en riktigt söndagsfrukost/brunch med Scones som huvudrätt! 
 
Fy va det kan vara gott med scones ibland! Eller typ alltid <3
 
 
Jag gjorde en liten sats med special scones (utan vetemjöl) till mig själv och tycker faktiskt att de blev mer lyckade än vad jag hade trott! Gjord på bovete och rismjöl :) Säg till om ni skulle vara intresserad av receptet!
 
 
Tjolahopp!

Party på G!

Hej hopp nu har min lördags dag gått över till kväll och jag har i och med det gjort mig i ordning och dra dragit ut för att påbörja kvällens planer!

Under dagen var i alla fall jag och Y på dejt i Daikanyama igen. Vi gick på samma Café som tidigare så att jag skulle få äta min nya favorit, acaibärs-frukt-skål. :D

Och medan vi väntade på att få plats på caféet så tvingade jag Yume att fota mig i min nya klänning! Blir perfekt under super varma sommar dagar förutspår jag
Ännu flera blommande körsbärsträd såg vi också!Och vi kom också förbi en sakura festival där vi åt mochi med smak av sakura! Godare än man kan tro!