Nu så!

Äntligen! Nu är jag framme på rätt adress och i mitt nya lilla rum!
 
Var lite orolig först då hyresvärden vid upprepade tillfällen sa att hon var orolig att jag inte skulle gilla rummet eller huset, och om det var fallet så skulle jag meddela henne så skulle jag få ett nytt rum.
 
Men när vi kom in i det lilla huset så blev jag mer än nöjd! Allt är väldigt litet, men väl fungerande och hemtrevligt! Allt är noga uttänkt och ordnat in i minsta detalj. 
 
Området verkar väldigt trevligt också! De av mina hus-sambos som jag har träffat verkar trevliga, dock så var en av de väldigt rädd, hon vågade nästan inte prata med mig. Något som sker ganska ofta när japaner inte tror att man kan japanska och de inte kan engelska. Men det ska nog bli bra!
 
Innan husvärden lämnade huset varnade hon mig för att en tyfon skulle komma under eftermiddagen. Dock så är
mina tidigare erfarenheter av tyfoner i japan inte värre än svenska blåsväder med regn ;)

 

Inte riktigt rätt...

Vid det här laget borde jag ju ha lärt mig att både mina start och slut på japanvistelserna aldrig blir riktigt som jag tänkt mig.
Så även denna gång.
 
Jag lyckades ta mig från Arlanda till Tokyo utan större problem. Men  väl framme vid den station där jag skulle möta den kvinna som äger huset jag ska bo i så visar det sig att allt är en aning rörigt.
 
Hon har inte så många anställda och det hade kört ihop sig, så hon hade inte tid att ta mig och mitt bagage till mitt hus ( vi var hemma hos henne/ hennes kontor). Så nu sitter jag istället hemma hos henne... Med bagage och en nyinköpt madrass som hon fixat åt mig..
 
Hennes man ska laga japansk curry med  ris som jag äter med honom och hennes två barn medans hon är på möte...
 
Oh my...

På Arlanda

Nu bär det av!!

Darrig i benen och med tunga väskor sitter jag nu och väntar utanför min gate... Första anhalten blir Moskva.
Ska tänka på söta saker, så som kattungar, då kanske nervositeten släpper...