Tiden går fort när man har roligt. Del 1


楽しかったー!
2週間前に私のママに遊びに来てくれました。ずっと、ずっと大大大好きなママを待って、やっと来ました!
 
最初の1週間私とママが色々な所行って、遊んでいました。新宿御苑でピクニックをしたり、好きなカフェでお茶をしたり、群馬県の草津温泉まで行って、温泉に入ったりしていました。
その次の週にママの親友、私のもう一人のママも東京に遊びに来ました!
 
学校かバイトから帰ってくる時に2人が家にいて、とても楽しくて、小さい頃の気分に戻りました。
 
スウェーデンへ帰る前の週末は色々やって遊びました。私は一番入りたい大学、武蔵野美術大学の文化祭に尋ねました。キャンパスは隅から隅まで装飾されていて、いるだけでとてもハッピーな気分になります。
学生さんは手作りのものを販売したり、おいしい食べ物をいっぱい出していました。ずっとママに見せたかったから、一緒に行けて本当に嬉しい!
 
日本の各学校の文化祭は本当に特別なものだと思います!
 
Ja det är verkligen som talesättet, tiden går fort när man har det roligt. I lördags åkte mamma och Eva-Britt hem. Mamma efter att ha varit här i två veckor och E-B efter att ha varit här i en. 
 
Ja, alldeles för fort gick det. Men vi hade kul i alla fall! Och jag är så glad över att det kom och att jag fick visa de nya lyan! Som för övrigt snart ska filmas och sättas ihop till en liten Youtube-film! :)
 
 
Så vad har vi tre haft för oss? 
Jo, vi har bland annat varit på min favorit - och ni har redan läst om det flera gånger om, sushi som kommer inswischandes på ett litet ufofat! Det är gott, kul och fräscht då det lagas efter beställning som man gör på en liten platta som sitter ovanför ens sittplats :)
 
De uppskattade det! På detta sushiställe så har det inte bara sushi, utan andra menyer också, bland annat pommes med en sås gjord av rom(kaviar?) och mayonäs, otroligt gott om ni frågar mig! Mamma gillade det också :D

I lördags så besökte vi det universitet jag vill komma in på, Musabi (skolans namn), då de hade kulturfestival. Som jag skrivit förut så är den 3 november kulturens dag här i Japan. Så kring denna dag så har alla universitet, colleges och high schools kulturfestivaler på sina campus. Musabis kulturfestival är vida känd då den är väldigt stor och pampig med en massa roligt innehåll. Så jag drog med mig mina kvinns dit för en heldag med kultur och skojs :)
 
 
 
 

Förståss så checkade vi in textil linjens utställning, då det är där jag vill komma in!
 

De olika clubbarna och cirklarna hade uppträdanden och vi fick se allt ifrån dans till kaligrafi till wresling! 
Vi fikade även på bageriet som ligger på skolgården, allt är så super gott! Hittade mig också ett par passande örhängen ;)


 Jag vill verkligen komma in!