Bryr mig ej!

Äntligen fredag! Ja arbetsveckan är slut och alla prov i skolan är över! Wiiihooo!!! Fast... på söndag äger ju det största och viktigaste provet rum.. I veckan har jag känt mig lite sjuk och haft lite feber. Så ikväll, på order av min kollega så ska jag bara ta det lugnt! Och inte bry mig om något! Äta precis vad jag vill och kolla på en Ghibli film som visas på TV! :) Jag har aldrig hört om denna så det ska bli kul att se!

Nu sitter vi redo i soffan! :D Plugget får börja på nytt imorgon!Oh hoy!

Hey ho! Halvvägs genom veckan och trots att den enda skola jag har är prov, (sen får man gå hem ) så börjar allt plugg slita på mig. Igår var jag tvungen att ta en liten power nap när jag inte orkar hålla i pennan längre. När Yume väckte mig en 30 minuter senare så var jag så fruktansvärt förvirrad! Förstod knappt vart jag var och när jag frågade Yume en massa frågor så fick jag bara en fråga till svar. "Men vad är det som inte går fram" tänkte jag innan jag insåg att jag attackerat honom med frågor på svenska! Inte så konstigt att han inte kunde svara ^_^Men idag va jag mycket piggare! Efter dagens prov så gick jag till Korean Town med Ronja och Shane, vi åt bajsbröd! Jag såg dessa för några dar sedan och nu vågade jag köpa en!
 
Sen tog vi latte konsten till högre höjder idag! En liknande bild har cirkulerat på Internet ett tag och igår visade jag bilden för kvinnan jag jobbar med bilden och hon ville också testa att göra detta, så det gjorde vi också! Inte perfekt men ändå bra för första försöket!
 
Tjohej!

<3

Idag kom Yume äntligen hem efter vad som kändes som en evighet! Jag gillar inte att vara ensam då mina sinnen spelar spratt med mig och jag börjar fantisera om att det närsomhelst kan komma in en mördare genom dörren. Men det gjorde det, utan jag överlevde ännu en ensam helg! 
 
Men för att fira måndagen ( som sagt ett av mina motton, fira mera, det gör vardagen kul!) så använda jag min lilla ugn och gjorde köttfärs och broccolipaj! Sen vi fick ugnen så vill jag inget annat än att använda den hela tiden ^_^
 
Kanske inte ser så jätte gott ut men det var det faktiskt! ;)
 
 
 
 
Sen kunde jag när jag var och julhandlade indag efter mitt prov(!!) inte låta bli att köpa denna lilla raring! Det är ju faktiskt inte många dagar kvar till första advent så det borde väl vara tillået :D
 
 
 
 
Hej hopp!