Följ mig!

 
 
Nu kan ni prenumerera på min blogg! 
 
Klickar ni på ikonen som ser ut som bilden ovan så kan ni prenumerera på bloggen och få mail varje gång det kommer nya inlägg! ^.^
 
Ha en bra dag!
 

Början på den japanska ledigheten!

Och en riktigt bra sådan! 
Nu är det dags igen, för Golden Week! Bortsätt ifrån nyårsledigheten så är Golden Week den största semester veckan i Japan på hela året, ALLA är lediga! Egentligen är det inte en hel vecka utan röda dagar varav vissa ligger direkt efter varandra och beroende på vilken veckodag de infaller på så kan man ha turen att det blir en hel veckas ledigt! 

Igår var det den första röda dagen, Showa dagen (昭和の日) som hyllar den kejsare som regerade under Showaperioden. Jag firade dagen genom att jobba min sista dag på Restaurang Stockholm! Har känt under en längre tid att det jobbet inte riktigt är för mig. Efter att ha gått i skolan 9 på morgonen till 16.30 på kvällen och sen jobbat 6-7 timmar på en restaurang, konstant stående, gående, bärandes så blir man väldigt sliten. Om dessutom har  en massa läxor så gör det inte saken bättre... Så nu har jag slutat där och gott tillbaka till caféet jag jobbade på förut! Där jag inte jobbar lika mycket så att jag kan fokusera på plugget och få lite pengar till alla dyra material. Det är helt galet vad det kostar! Redan de två första veckorna så har vi varit tvungna att köpa material och böcker för över 3000 svenska kronor! 

Men det är kul! Har ett sånt flyt just nu, skolan är kul, kaféjobbet är kul och alla framtidsplaner känns spännande! Jag e då pepp! Och jag älskar att bo i Tokyo! Wihoo! 
Igår så träffade jag en kompis från Sverige som nu är på en resa här och så fick jag ett stort paket i brevlådan från tre av mina favorittjejer! Massa presenter med ett gemensamt tema, kan ni gissa? ;) 

PS. Jag kunde inte gissa rätt! 

Ny Bloggdesign

Ja för er som läser bloggen på datorn har nog sett att det har skett en del ändringar på bloggen igen!

Jag var inte riktigt nöjd med den förra designen så jag bestämde mig för att fixa en ny! Ska nog pyssla lite till med den här nya!

Men såhär ser den alltså ut hittills! Vad tycks? :)