Big Week

Japp, den stora veckan med prov som är ganska så avgörande för min framtid! Klasserna kommer ändras och mycket annat också förmodligen... En sak som är säkert är att min klass kommer ändras väldigt mycket. Vi som har pluggat på min nivå har varit väldigt många. Så pass många att vi blev uppdelade i två klasser. Men nu ska vi bli en klass. Anledningen är för att en stor grupp slutade i fredags. De har varit utbytesstudenter från ett universitet i Venedig och ska nu efter 3 månader åka hem. Sorgligt då var väldigt mysiga människor. Tråkigt att bli ensam europé kvar också. Det fanns faktiskt ett speciellt européiskt band mellan oss. En av dem hade en syster i Stockholm och hade själv förälskat sig i svenska bakverk :D En annan drömde om den svenska skärgården då hon älskade att läsa Saltkråkan som barn. Vi firade i alla fall av de med en fest med godis och frågesport i skolan o fredags! Blev lite anklagad för att se så glad ut denna sorgensdag men vem blir inte glad när man får äta godis och tävla i frågesport på lektionerna!
Grimaser!

Prada och Gatsby

Jag vet inte vilka av er som har läst eller sett The Great Gatsby men kan ju för de som inte vet om den särskilt väl att den utspelar sig i New York på 20-talet. Det är storslagna fester och flärd som står på menyn. Så förutom att jag tyckte om själva historien så var det helt underbart att få se på alla fantastiska klänningar! Och så igår begav sig jag och mister Y till en av de störa största Prada butikerna här i Tokyo med hela 6 våningar i en special arkitekterad byggnad i glas där de hade utställning med alla klänningar från Gatsby-filmen! Det var alltså Prada som hade gjort alla klänningarna! Handsydda med bara palljetter. Gick en spreds tråd av så faller hela klänningen ihop! Super vackra! Skorna gick ju inte av för hackor de heller! Nu blir det plugg!

Utsikt!

haha Om ni kunde se den platsen som jag bloggar ifrån just nu så skulle ni nog häpna. Jag står nämligen på morgontåget påväg till skolan! Inklämd mellan kontorsarbetande män och kvinnor i kostym. Det är inte alltid det är mycket folk på morgonen men idag hade vi en stationsman med vita handskar som tryckte på för att dörrarna skulle kunna stängas. Lite lustigt det där!

Tänkte att jag kunde passa på att skriva ett inlägg nu när jag ändå inte har så mycket för mig, igår räckte nämligen inte tiden riktigt till!

Jag pluggade en del och gick sedan till en galleria i närheten. Vi åkte för första gången upp till högsta våningen där man kunde gå upp på taket och blicka ut över staden!De hade som ett litet tempel där också!
Nu börjar sista skoldagen för veckan och när ni läser detta är förmodligen min helg redan igång!

Kram och Hej!