1 Vecka

Ja så lång tid är det kvar innan jag åker tillbaka till Tokyo!
 
Trotts kylan här i Sverige så har det varit en härlig tid med många mysiga människor och avkoppling!
 
Så när jag kommer tillbaka så är jag redo att köra på med studierna igen! Och så saknar jag förståss hela 
Japan lite grann. 
 
Har sett på mina vänners facebook att körbärsblommorna är i full blomning och jag hoppas att det inte redan är över när jag är tillbaka.
 
 
Såg också att en av mina vänner hade fotat av denna storbildsskäm någonstans i Tokyo. Jag som tidigare inte sett en glimt av Yohio. Mina japanska vänner visste inte heller vem han var men han kankse blir mer och mer populär? :)
 

Vårlov

Ja, då va man tillbaka i Sverige igen! Typiskt nog så slog vädret om min sista dag i Japan. Det började bli varmt och skulle fortsätta så framöver. Ja det var ju just snyggt att man fick frysa ända fram till sin sista dag i landet. Men det gör inte så mycket! För nu är det ju lov för min del! Direkt när jag kommer tillbaka till Japan så börjar skolan igen, så nu gäller det att njuta av ledigheten till fullo. Sen så vet jag också att när jag kommer tillbaka till Tokyp så kommer vädret att vara underbart så det är bara att göra det mesta av snön frem till det! 
 
Trotts att jag har trivts väldigt bra med mitt liv i Tokyo så känns det skönt att vakna upp till katter och mammas guidande lappar på matbordet :D
 
En Dn på det också så är bilden komplett! 
 
 
Det första jag åt i Sverige var förståss en semla!
 
 
 
Ja avd är väl en hemresa utan väskan full med godsaker och liknande! Snacka om att folk stirrade på mig när kom ut ifrån affären med allt det här...
 
Im home!