Snart över

Idag hade jag mina sista universitetsprov. Imorgon har jag den sista intervjun på det sista universitet av de tre jag sökt till. 

Jag känner mig helt färdig... Det har varit en helt hysterisk och väldigt emotionell resa detta. Inte kunde jag väl någonsin ana att det skulle vara så påfrestande att söka till ett japansk universitet! 

Julkänslan är som bortblåst trots mitt frenetiska jullåtslyssnade... Det kan ju inovh för sig ha att göra med att det varit väldigt varmt i år, även för att vara Tokyo. Härom dagen hade vi 18 grader!!!! 

Men, snart så! Julafton är bara en vecka bort, mina prov är snart över, jag har fått jullov och det har blivit kallt! Nu så! Intagningarna får bli som det blir (har inga förväntningar alls längre..)  jag ska i alla fall julmysa så det står härliga till!!! 

Vad är era julplaner? Fira med tjocka släkten eller ett litet mysfirande med de närmsta? :) 
1 Sarah Sjöstedt:

skriven

Julkänslorna finns inte allt för mycket här i Sverige heller. Det är runt 10 grader nere i Skåne. Jag vill ha snö. Men jag försöker att få stämning med hjälp av musik, pynt och klappar.

I år firar jag med min pojkväns familj. Ska bli så himla mysigt. Första gången på ca 4 år som jag faktiskt är ledig på julafton (jobbar inom vården) så jag ser fram emot julen lite extra i år. Hoppas ni får en fin jul nere i Japan :)

Svar: Åh! Trots vädret så låter det ju himla mysigt! Både att du får vara ledig och att du får fira med din pojkväns familj :) Hoppas ni får en toppen jul! <3
Elvira - エビ

Kommentera här: