Instagram Japaner del 1

Så då var det dags att introducera lite nytt på Japan-fronten igen :)
 
Denna gång så tänkte jag berätta lite omoch introducera till er Japaner som blivit stora tack vare Instagram!
 
Genking
 
Det var för cirka ett år sen Gengking bliv känd på riktigt. Han hade under en period lagt upp bilder på instagram av sina verk. Han ritar i grafitti-stil på dyra märkeshandväskor så som Louis Vuiton. Förutom detta la han även upp (såklart) selfies. BIlder på sig själv iklädd dagens outfit eller med någon kändis-kompis. 
Han blev genast populär bland unga japanska tjejer som en mystisk skönhet. Vem var han? Hur kommer det sig att han hängde med så mycket kändisfolk? Varför va han så snygg och perfekt? Vad jobbar han med? 
 
Han va för första gången med på tv för cirka ett år sen.När han kom in i tv-studion med en ganska grabbig hållning, händerna i bakfickorna och en stor slokhatt på. ''Just nu så ser jag ut såhär, ganska grabbig. Men engentligen så är jag inte alls sån!'' berättade Genking. Och förklarade sen att han egentligen är ganska tjejig och är gay. Att han beoende på dag ibland känner sig som en kille och ibland som en tjej. Så lite beroende på dag så kan han sminka sig och ha klänning och andra dagar inte. Han kallar sig själv för New kyama och berättar att det för honom innebär att han inte är helt transexuell, utan att det ändras beroende på hans känslor.
 
 


 
 
 
 

Kommentera här: