En trip till Nikko part.2

Det blev visst ett litet uppehåll här på bloggisen... Men nu är jag tillbaka! Och har en massa att uppdatera om dessutom! 
 
Börjar med att skriva lite om del 2 i vår lilla Nikko resa! 
 
Morgonen på vår andra dag så vaknade vi oh såg att allt hade blivit vitt! Vi som inte hade några vinterdäck på vår lilla hyrbil tog det så försiktigt vi bara kunde. Men det enda stället som hade öppet vintertid i närheten låg på en smal snöig liten väg... Vi parkerade bilen och promenerade dit. Det visade dig vara en liten kiosk och vår frukost fick blivit form av chips och tetrapackade juicer... 
 
Men vi klagade inte då det här vackra vattenfallet blev vår frukostutsikt! 

Vi stannade också till vid den här vackra myren! Tappade nästan andan av naturens skönhet och det strålande (kalla) vädret! :) 


 
Som jag tidigare skrivit så är det apans år i år!
Och vi fick oss en riktigt apig start på detta året! 
Överallt där vi åkte runt satt det vilda apor i skogen! Förmodligen letar de efter mat runtomkring där människor bor då chansen är större att hitta nåt där. 

Ser ni dom? Lite svårfotograferade måsta jag säga...

Ett annat vackert vattenfall!


På grund av kylan var vi tvunga att värma oss lite på café. Jag beställde amazake, den japanska hälsodrycken jag skrivit om tidigare här  :)
 
På eftermiddagen åkte vi upp till något kallat ap-berget! Med en lite linbana åkte vi upp för det branta berget för att mata och umgås lite med de här sötnosarna. På bilden ser de instängda ut men i verkligenheten var de vi som va instängda. Man gick liksom in i en liten bur och var tvungen att mata aporna med en sked då de kan rivas och vara lite vilda.  


Men asså de här söta små händerna!
 
Det fanns ett tempel uppe på berget också :)
 
Sen blev det dags för fika igen! ;D
Denna gång på ett café där man utomhus kunde bada fötterna i ett så kallat fotonsen! En varm källa för fötterna. Så härligt att sitta ute i solen men ända bli varm och go!


 
Vårt hotell, ett jätte stort timmerhus! 

Med vacker utsikt över den här sjön.Det fick bli allt för Nikko denna gång :)
1 Ellet:

skriven

Så vackert!

2 Sarah Sjöstedt:

skriven

Så vackert det är i Nikko! Ni ser ut att ha haft det supermysigt. Naturen är ju helt underbar!

Svar: Ja det va himla härligt! ^o^
Elvira - エビ

3 Ellet:

skriven

Och aporna är tokgulliga.

Kommentera här: